Meny
Affärsområden
Tranås Åkeri söker en VD och driftsledare.

Tranås Åkeri söker en VD och driftsledare.

Tranås Åkeri består av fem åkerier med ett brett utbud av tjänster. Affärsidén är att vara ett transportföretag med stora resurser och hög kvalitet och dessutom utföra våra uppdrag med god miljömedvetenhet.

Vår nuvarande VD kommer att gå i pension. Vi söker därför en VD och driftsledare med tillträde under hösten 2018.

Din uppgift blir att på ett affärsmässigt sett med ett tydligt resultat- och lönsamhetsfokus driva verksamheten. Genom att vara trygg och engagerad i ditt ledarskap leder du och motiverar medarbetarna. Utöver detta ska du skapa och bibehålla långsiktiga relationer med våra kunder och samarbetspartners.

Vi ser helst att du har tidigare erfarenhet av arbetsledning inom områden som entreprenad, bygg, anläggning, logistik eller liknande.

Är du vår nya VD?

För mer information om tjänsten kontakta Tommy Forsell, tommyforsell@telia.com, tel 070-370 26 46