Meny
Affärsområden

Warning: Illegal string offset 'width' in /var/www/vhosts/tranasakeri.se/httpdocs/wp-content/themes/Lucid/loop-single.php on line 21

Warning: Illegal string offset 'height' in /var/www/vhosts/tranasakeri.se/httpdocs/wp-content/themes/Lucid/loop-single.php on line 22

Warning: Division by zero in /var/www/vhosts/tranasakeri.se/httpdocs/wp-content/themes/Lucid/loop-single.php on line 22

Avloppsanläggningar. Vi har lösningen

Är du i behov att ett nytt enskilt avlopp? Eller bara behöver lösa problemet med fosforutsläpp? Vi löser reningen på smidigaste sätt.

Tranås Åkeri anlägger alla typer av enskilda avlopp enligt de krav som ställs på er fastighet. Samtidigt tar vi även jordprov för att avgöra vilken typ av anläggningen som krävs.

  • Infiltration
  • Markbädd
  • Minireningsverk
  • Fosforfälla

Har du en idag ett avlopp med slamavskiljare (1-, 2- eller 3-kammarbrunn) som saknar efterföljande rening behöver du åtgärda detta. Infiltration och markbädd är de vanligaste typerna av enskilda avlopp i Sverige. Ett minireningsverk är en annan ersättning för 3-kammarbrunn med infiltration. Rätt skött tar minireningsverket också hand om fosforutsläppen som vi inte vill ska hamna i våra vattendrag.

Du som har enskilt avlopp, vet du om det är en fungerande anläggning eller om den behöver åtgärdas? Du som har ett rött eller gult avlopp bör se över detta för att inte belasta miljön i onödan.

Hur vet jag om mitt avlopp är RÖTT, GRÖNT eller GULT?

Testa ditt avlopp och läs mer här eller kontakta oss.
Du hittar mer utförlig information om olika typer av rening här.

För mer info kontakta:
Thore Göransson
Mobil: 070-681 93 14
Fax: 0140-563 50
E-post: thore@tranasakeri.se