Meny
Affärsområden
Transportledare med inriktning gods/logistik

Transportledare med inriktning gods/logistik

Nu söker vi transportledare med inriktning gods/logistik.

Som transportledare har du ansvar för hela transportledningsprocessen, att räkna på nya uppdrag, ta emot order, planera, följa upp, samt säkerställa prissättning. Du har tillsammans med dina kollegor ansvar att skapa nytta och värden för våra kunder och transportörer.

Vi söker dig som är ordningsam, har en helhetssyn för hela transportkedjan men utan att förlora känslan för detaljer vid högt tempo.

Vi förväntar oss att du är intresserad av att utveckla dig själv men även den verksamhet som vi bedriver. Viktigt är att ha ett stort intresse för att jobba med människor, du är bekväm i att kommunicera.

Du har känsla för laganda och förmåga att arbeta i grupp.

Erfarenhet som transportledare är önskvärt men ej krav. Rätt egenskaper ger oss möjlighet att tillsammans utveckla dig till en framtida driven transportledare. Viktigast av allt är att du är positiv, engagerad och har ett stort driv att utvecklas.

Tycker du att detta är ett jobb för Dig, skicka in ditt CV senast 15/5 till david.hultman@tranasakeri.se

Tranås Åkeri AB är en lokal leverantör av logistiktjänster samt grus och berg material, vi erbjuder kostnadseffektiva entreprenader, transporter, logistik och fordonstjänster. Vi är fn 7 anställda och omsätter ca 100 MSEK,

Tranås Åkeri AB ägs av 4 lokala företag i Tranås.