Meny
Affärsområden

Warning: Illegal string offset 'width' in /var/www/vhosts/tranasakeri.se/httpdocs/wp-content/themes/Lucid/loop-single.php on line 21

Warning: Illegal string offset 'height' in /var/www/vhosts/tranasakeri.se/httpdocs/wp-content/themes/Lucid/loop-single.php on line 22

Warning: Division by zero in /var/www/vhosts/tranasakeri.se/httpdocs/wp-content/themes/Lucid/loop-single.php on line 22

Lastmaskinist till vår grustäkt i Göberga

Nu söker vi en lastmaskinist till vår grustäkt i Göberga, strax utanför Tranås.

Arbetsuppgifterna omfattar allt från sortering av grus, förebyggande och avhjälpande underhåll av produktionsutrustning samt upplagshan­tering och utlastning.

Tjänsten kräver yrkesbevis för hjullastare och meriterande är erfar­enhet av utlasttning med våg, sortering av olika gruskvaliteter samt reparation och underhåll av produktionsutrustning.

Som person ska du ha ett bra ordningssinne, vara driven och självgående samt ha ett högt kvalitet-, miljö- och säkerhetsmedvetande. Du har lätt för att skapa och bevara goda kontakter, både internt inom företaget och externt med entreprenörer och kunder. Eftersom vi jobbar i team är det viktigt att du har en god samarbetsförmåga.

Krav

B-körkort och yrkesbevis för hjullastare.

Tycker du att detta är ett jobb för Dig, skicka in ditt CV senast 12/7 till david.hultman@tranasakeri.se

Tranås Åkeri AB är en lokal leverantör av logistiktjänster samt grus och bergmaterial, vi erbjuder kostnadseffektiva entreprenader, transporter, logistik och fordonstjänster. Vi är fn 7 anställda och omsätter ca 100 MSEK. Tranås Åkeri AB ägs av 4 lokala företag i Tranås.